Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


GreDak bv

Startelstraat 8A

3800 ZEPPEREN (SINT-TRUIDEN)


Over ons

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van  grootste belang is. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Wij werken met kwaliteitsvol materiaal, zoals voor een plat dak wordt er Mastersystems gebruikt. Dit is een rubber van 2.2 mm dik en kan geplaatst worden op elk type ondergrond.

Wij gebruiken de nieuwste producten en technieken. Zo maken wij nog steeds gebruik van lood en loodvervangers zoals alle types van loodvervangers om de waterdichtheid op scheidingslijnen en schouwen te garanderen.

scheidingslijn aangewerkt met de loodvervanger Koraflex

Ook om je hellend of je plat dak te isoleren staan wij steeds voor je klaar. Wij werken voor hellende daken met de isolatie van isover, spijkerflensdekens en Sarking, voor platte daken werken wij met Recticel of Iko-enerterm.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

 Matexpo 2013

Onze firma staat ook klaar voor het verhuren van onze gekeurde kraan met operator